BejelentésGreen Gold WELLSTAR
Alga az egészséges élet forrása

MENÜ

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.
Üzenőfal


Név:

Üzenet:Szavazás


Üdvözöllek a honlaponA cég: Katt a cégről újság

Wellstar: Katt termékekről,pénzszerzési lehetőségről újság

Kérjük a Bonkód használatával rendeljen terméket: CFEA7BF4BEB Katt shop
vagy kérjük írjon emailt.


Laura-internetes munka fülnél INGYENESEN OTTHON lehet regisztrálni a programra!!!! ÉLETMÓD TANÁCSADÓ REGISZTRÁLJ ITT !!

Dr. Keywann Grashoff asszony mint szakorvosnő, akinek szakterülete a természetgyógyászat, már sok éve foglalkozik a gyógyászati jelentőségű növényekben lévő anyagokkal, a növények hatásmódjával és alkalmazási területeivel. Mindig is keresett egy egyszerű lehetőséget, amellyel az emberi szervezet természetes módon ellátható minden létfontosságú anyaggal.

Amikor a mikroalgák témakörébe ütközött, óriási lehetőségeket rejtő, egyedülálló tápanyagszállítóra talált. 2003-ban megalapította a WELLSTAR International céget, hogy az értékes mikroalgákat elérhető áron, de elsősorban természetes állapotban és a lehető legjobb minőségben eljuttassa minden európai emberhez.

A GREEN GOLD általa összeállított receptúráját azóta százezerszer adták el. A WELLSTAR minden héten kap köszönő leveleket, igazolva Dr. Grasshoff asszonyt, hogy a mikroalgák, bármilyen kicsik is, sok embernél nagy dolgokra képesek.


A WebStar egy teljesen új út ahhoz, hogy érzékelhetően javítson az életminőségén! Egyre többen rájönnek, hogy az életminőségük főleg attól függ, mennyire érzik jól magukat a testükben. A vitalitás és a fitness a két legjobb előfeltétele a kitűnő életminőségnek és a hosszú, egészséges életnek.
A WebStar otthonról, munkahelyről vagy még akár nyaralás alatt is elérhető lesz bárkinek, aki regisztrál és ígénye van arra, hogy segítsenek neki az életminőségének javításában.
Az Ön jövője most kezdődik.
Most felépítheti saját csapatát a Wellstar magyarországi hálózatában, és kiemelkedő jövedelemre tehet szert, akár otthonról, munkája vagy tanulmányai mellett is! Rövid időn belül hazánkban is több ezren fogják értékesíteni a Wellstar termékeit. A kérdés csak az, hogy hányan lesznek közülük az Ön csapatában, akiknek a forgalmából Ön is részesül

2004:alapítás Németország
2005: Ausztria, Svájc
2007: Magyarország
2008: Románia, Dánia
Piacnyitási lehetőség, 2012-ig a Wellstar tervezi az összes többi európai ország bevételét is a csapatba!!Újdonság: megjelent a Zöld utat az egészségnek! című könyv a mikroalgák alkalmazásáról. Tartalmát tekintve Magyarországon egyedülálló, hiánypótló.
Tihanyi András dietetikus szakértő tolmácsolásában, egy tanulmány Prof. Dr. Tóth József onkopathologustól, az MTA doktorától a mikroalgák daganat-gátló hatóanyagairól, és pár fejezet Weber-Suta Ágnes természetgyógyásztól, aki a Wellstar egyik elnöke, a mikroalgák természetgyógyászati alkalmazásáról.


A cég hivatalos weblapja: www.wellstar-international.de

Jogi impresszum


Javasolt oldalak:
www.wellstar-partner.hu
www.wellstar-wellness.com


Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!